Overslaan en naar de inhoud gaan
Beurs Eigen Huis foto VJ19

Praktische informatie

Alle praktische informatie over Beurs Eigen Huis, deelnemers, sprekersprogramma, etc. hebben we hier voor je verzameld. 

Veilig naar Beurs Eigen Huis, uiteraard! Door slimme maatregelen krijg je alle ruimte om veilig in gesprek te gaan met experts en inspiratie op te komen doen om je droomhuis te realiseren.

Editie 2021
8 t/m 10 oktober 2021 | Jaarbeurs Utrecht

Bestel Tickets

Welkom bij Beurs Eigen Huis

Richtlijnen voor bezoekers

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit daarom vragen we ook onze bezoekers om de inmiddels bekende richtlijnen te volgen.

Social Distancing | Wij verzoeken je vriendelijk om steeds 1,5 meter afstand te bewaren ten opzichte van andere bezoekers van Beurs Eigen Huis.

Vermijd fysiek contact | Probeer fysiek contact te vermijden. Wij verzoeken je om geen handen te schudden, iemand te kussen of iemand te omhelzen.

Bij ziekte, blijf thuis | Hoe graag we je ook willen verwelkomen op Beurs Eigen Huis. Wij vragen je respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Ben je ziek? Heb je milde symptomen van een verkoudheid of koorts blijf dan thuis. 

RIVM richtlijnen | Uiteraard blijven wij afhankelijk van de richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor jouw beursbezoek van belang zijn dan berichten wij je daarover.

Veilig naar Beurs Eigen Huis

Veilig naar Beurs Eigen Huis

Door slimme maatregelen krijg je alle ruimte om veilig in gesprek te gaan met experts en om inspiratie op te doen zodat je je droomhuis kan realiseren.

Brede gangpaden | De gehele beurs is zo ingericht dat je overal anderhalve meter afstand kunt houden. Dat geldt voor de stands, de gangpaden. Maak er gebruik van en gun elkaar de ruimte de beursvloer rustig te ontdekken.

Online registratie | Om Beurs Eigen Huis te kunnen bezoeken ben je verplicht je online je tickets te kopen en je te registreren. Deze online registratie is noodzakelijk om online de gezondheidscheck uit te kunnen voeren.

Online triage / Gezondheidscheck | Om de gezondheid van onze bezoekers te waarborgen zijn wij verplicht alle bezoekers een aantal vragen te stellen met betrekking tot hun gezondheid. In de dagen voor je bezoek ontvang je van ons een email met een uitnodiging om deze vragen in te vullen. Gegevens van deze check zullen niet worden opgeslagen in verband met de geldende AVG regels. 

Beurs Eigen Huis droomhuis realiseren bouwen verbouwen

Gratis Kinder Knutselplein

Tijdens Beurs Eigen Huis is er op zaterdag en zondag een gratis Kinder Knutselplein. Hier kunnen kinderen t/m 12 jaar twee uur lang onder begeleiding zoveel droomhuizen knutselen als ze maar willen.

Onder inspirerende leiding maken de kinderen de prachtigste creaties van zelf drogende klei. Handig, want zo kun jij in alle rust een bezoek brengen aan de beurs.

Oppas hoeft niet meer geregeld te worden, dus zet de datum van de volgende editie van Beurs Eigen Huis in je agenda en bestel alvast tickets met korting! 

PROFITEER VAN DE ONLINE KORTING

 

 

Beurs Eigen Huis verbouwen bouwen interieur tuin droomhuis

Sfeerimpressie

Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken.

Beurs Eigen Huis verbindt je met meer dan 250 bijzondere makers, leveranciers en adviseurs. Het is dé plek om je te laten inspireren en (ver)bouw- of woonplannen concreet te maken.

Nieuwsgierig? Bekijk de sfeerimpressie en laat je overtuigen om een bezoek aan de volgende editie in je agenda te zetten.

Route & Contact

 

Adres Beurslocatie
Jaarbeurs Utrecht | Jaarbeursplein | Utrecht

Editie 2021
Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021 (open van 10-17 uur)

076 - 571 03 51

 

Bestel tickets

 

Benieuwd wat er op de beurs te zien is?

Bekijk de deelnemers en stippel jouw route uit!